Rólunk

A MozgásKlinika egy olyan fizioterápiás rendelő, ahol 15 éve elsőként alkalmaztuk egy koncepcióban a gyógytornát és a manuálterápiát.
A manuálterápiás kezelések sok esetben azonnali stabilizációt igényelnek az izomzat részéről, hogy a biomechanikai egyensúly létrejöjjön, a gyógyulás megkezdődjön, így a kezelést követően speciális tornagyakorlatot végeztetünk a pácienssel. Ez felgyorsítja a gyógyulást, regenerációt!

Széles spektrumú manuálterápiás módszerek ismerete lehetőséget ad, hogy a mozgásszervi panaszokat differenciáljuk és a probléma okát keressük meg. Célunk egy pontos mozgásszervi diagnózis felállítása, amelyen további terápiánk alapul.
A kezelés terv a pácienssel közösen meghatározott és a MozgásKlinika koncepciójába illeszkedik, melyet minden nálunk dolgozó terapeuta egységesen alkalmaz. A szakmai protokolloknak megfelelően, mind a gerincgyógyászatban mind a sportrehabilitációban illetve a Medical Fitnessben is terápiás programokban gondolkodhatunk.

A MozgásKlinika® kezelési koncepciójának alapja a MozgásPiramis®. A mozgásterápiában lépcsőzetes a javulás, a cél, a fájdalommentességen túl a hétköznapokba beépülő rendszeres testmozgás és ezáltal a jó kondíció, vitalitás elérése.

Bízunk abban, hogy egyedi koncepciónk nem csupán a professzionális szakmai hozzáértésben, hanem szolgáltatói szemléletünkben is megmutatkozik!

Budapesten több helyszínen és franchise partnerünknél is elérhetők szolgáltatásaink. Exkluzív környezetben, magas szakmai színvonalon, várakozás nélkül fogadjuk a hozzánk érkező pácienseket!

Várunk szeretettel a MozgásKlinikára!

"Tegyük meg együtt az első lépést a gyógyulásod felé!"